Boksishop 2019 vaihtuva

Kuntayhtymän johto saa sapiskaa Yläneen terveysasemasuunnitelmasta

Yläneen terveysasemaa tuskin suljetaan ainakaan ensi vuoden alussa. Kuva: Jorma Kaarto

PÖYTYÄ. Pöytyän terveyskeskuksen talousarviovalmistelussa esitetty Yläneen terveysaseman sulkeminen ei näillä näkymin toteudu ainakaan ensi vuoden alusta.

Pöytyän kunnanjohtaja Anu Helin kritisoi keskiviikkona voimakkaasti tapaa, jolla kuntayhtymän virkamiesjohto on valmistellut yhtymähallituksen käsiteltäväksi annettua ja sen hyväksymää talousarvion pohjapaperia.

Hän edellyttää, että esitetyistä säästösuunnitelmista vähintäänkin hankitaan Pöytyän ja Auran lausunnot ennen kuin budjettivalmistelussa edetään.

Helin katsoo, ettei kuntayhtymän terveysasemien määrään ole aihetta ottaa kantaa ennen kuin selvitysmies Arto Alangon tekemän selvityksen jatkotyöskentelyä varten perustetut työryhmät saavat työnsä valmiiksi ensi kesään mennessä.

 

Lue lisää 19.10.2018 lehdestä

 1 vastaus: Kuntayhtymän johto saa sapiskaa Yläneen terveysasemasuunnitelmasta

  • Miksei sitä huomioida mahdollisena vaihtoehtona uudeksi päiväkodiksi. Varmasti varteenotettava vaihtoehto.

Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot