Boksishop 2018 vaihtuva

Oripääläinen myymälävaras asioi Loimaalla

LOIMAA, ORIPÄÄ. Lähes 40-vuotias oripääläismies kävi myymälävarkaissa Loimaan Prismassa lauantaina iltapäivällä. Hän anasti kassillisen tavaraa ja käveli tämän jälkeen rauhassa kassalinjaston ohi maksamatta tuotteita. Tekijä on poliisin tuttu ja kyseisenlainen käytös on hänellä pitkäaikaista ja toistuvaa.

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot