Nallevaari kutsuu lapset tanhujuhliin

0
Mummo kanasineen tanssahtelee Nallevaarin syntymäpäivillä.
Mummo kanasineen tanssahtelee Nallevaarin syntymäpäivillä.
Mummo kanasineen tanssahtelee Nallevaarin syntymäpäivillä.

MARTTILA, PÖYTYÄ/Kyrö. Kansantanssiryhmä Veijarit ja Riijarit on sovittanut askeleensa lastenlaulujen tahtiin ja tanssii Nallevaarin syntymäpäiviä huomenna Marttilassa Nuorisoseurantalolla ja sunnuntaina Kyrössä Kurkisalissa. Luvassa on tuttujen lastenlaulujen ja perinteisten kansantanssien tahdittama satuseikkailu, joka sopii kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

–Lastenlapsille lastenlauluja laulaessa hoksasin, että nehän ovat jenkkaa, polkkaa ja valsseja, siis tehty tansseiksi, tarinan kirjoittanut ja ohjannut Merja Tuominen kertoo Nallevaarin syntymäpäivien alkuvaiheista.

Nallevaarin syntymäpäiviä juhlii 11 lastenlaulujen sankareiksi sonnustautunutta tanssiparia. Tanssijoiden ja kertojan lisäksi esityksessä on mukana kolme musikanttia ja laulaja sekä kolmevuotias Vilma-maskotti helistimineen. Myös katsojien on lupa osallistua juhlintaan lauluihin yhtyen.

Nallevaarin syntymäpäivät Marttilan nuorisoseurantalolla lauantaina 1.2. klo 15–16.15 ja Kyrön Kurkisalissa sunnuntaina 2.2. klo 15–16.15.

Lue lisää 31.1.2014 lehdestä