Elastinen esiintyy Cafescon synttäreillä

0

AURA. Hip hop -artisti ja musiikkituottaja Elastinen esiintyy Cafescon 7-vuotissynttäreillä 6. maaliskuuta. Elastinen on tuttu myös Voice of Finlandin tähtivalmentajana, ja hän toimii oman Rähinä Records -levy-yhtiönsä toimitusjohtajana. Lipunmyynti Auran nuorisovaltuuston ideoimaan tapahtumaan on jo aloitettu.

–Lippuja voi ostaa ennakkoon kunnanvirastosta sekä nuorisokahvilasta. Synttäreille myydään sata lippua, tarkentaa nuorisotyöntekijä Tero Vinterbäck.

Nuorisokahvila on viettänyt musiikillisia kekkereitä myös aikaisempina vuosina. Viime vuonna lavalle nousi rap-artisti Uniikki ja sitä edellisenä Hanna Pakarinen. Synttärijuhlissa on ollut noin 80 nuorta, ja vähintään samaa määrää odotetaan tänä vuonna. Jos yleisöä tulee reilusti ennakoitua enemmän, tapahtuma siirretään Aurasaliin.

Cafescon 7-vuotisjuhlat torstaina 6. maaliskuuta kello 18.15. Elastinen esiintyy kello 19. Lippu maksaa 20 euroa.