Hunajaiset maut ja hinnat

0

Ben & Jerry’s -jäätelötYhdysvaltojen lahjana jäätelön ystäville pidetty Ben & Jerry’s -jäätelövalmistaja on tuonut markkinoille uusia elämyksellisiä jäätelöitä. Brändin uutukaiset Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Rasberry Chocolatey Chunk ja Vanilla Honey Caramel ovat sekoitus kerma- ja jogurttijäätelöä sekä yllättäviä makuyhdistelmiä. Molemmat jäätelöt myydään 500 millilitran pakkauksissa.
Valehtelisin, jos väittäisin, ettei jäätelö hemmotellut makuhermojani. Kumpainenkin maku tyydytti makeudellaan – ehkä jopa hivenen liikaa. Hunajakaramellijäätelöä ei tehnyt mieli syödä muutamaa lusikallista enempää. Vadelmasuklaa oli minulle mieleisempi.
Vaikka maut miellyttivätkin, ei hinta ollut yhtä hunajainen. Noin seitsemän euron arvoinen jäätelö tuntuu kehuista ja ylenpalttisesta ihailustaan huolimatta ylihinnoitellulta. En tiedä teistä, mutta ainakin minulla on rahalle parempaa käyttöä.
Kaikesta huolimatta jäätelö maistuu. Se sopii hetkiin kuin hetkiin, vaikkei todennäköisesti löydä tietään ruokapöytään kuin ani harvoin. (N.R.)
***

Arvosteluasteikko:
***** mahtava
**** hyvä
*** kannattaa kokeilla,
** kannattaa kokeilla, jos ei parempaa ole tarjolla
* ei kannata kokeilla, vaikka vaihtoehtona olisi kynsien jyrsiminen.