JPV Engineering laajentaa Isoa Omenaa

0
Juha Vahtera, Marko Virta ja Petri Väisänen tarkastamassa JPV Engineeringin uuden hallin pihamaata. Pihatilaa tarvitaan runsaasti uuden suurtilauksen myötä.
Juha Vahtera, Marko Virta ja Petri Väisänen tarkastamassa JPV Engineeringin uuden hallin pihamaata. Pihatilaa tarvitaan runsaasti uuden suurtilauksen myötä.
Juha Vahtera, Marko Virta ja Petri Väisänen tarkastamassa JPV Engineeringin uuden hallin pihamaata. Pihatilaa tarvitaan runsaasti uuden suurtilauksen myötä.

AURA. Auran suurimpiin yrityksiin kuuluva asennuskonepaja  on saanut historiansa suurimman tilauksen. Yritys toimittaa keväällä 2016 Espooseen valmistuvan Ison Omenan laajennuksen teräsrakenteet.
Terästä kuluu rakennukseen 2600 tonnia. JPV Engineeringin osalta projektin pitäisi olla valmis vuoden 2015 heinäkuussa. Kauppaan kuuluu myös paljon muuta kuin terästä, kuten ontelolaattojen ja Paroc-elementtien asennukset. Osia urakasta JPV Engineering on myynyt eteenpäin omille alihankkijoilleen.
–Keskitymme omaan erityisosaamiseemme eli teräkseen, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Petri Väisänen.
Ison Omenan laajennus yhdistää uuden länsimetron pääteaseman, linja-autoterminaalin, liityntäliikenteen autopaikoituksen sekä kauppakeskuksen saman katon alle. Luvassa on myös asuntoja. Hankkeen laajuus on 40 000 neliömetriä. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista rakennuskohteista. JPV Engineeringin saaman urakan kokonaistuntimäärä on noin 70 000 työtuntia. Ison Omenan laajennus on noin kolme kertaa suurempi työmaa kuin yrityksen tähän asti suurin urakka kauppakeskus Goodman Hämeenlinnassa, joka alkaa JPV Engineeringin osalta olla jo loppusuoralla. Molemmat hankkeet ovat rakennusliike NCC:n kohteita.

Lue lisää 01.04.2014 lehdestä