Kisariihessä pääosassa muoti ja naiset

0

PÖYTYÄ/Riihikoski. LC Pöytyä/Afrodite ottaa varaslähdön naistenpäivän viettoon Kisariihessä torstaina. Tapahtumassa on esittelemässä ja myymässä tuotteitaan parikymmentä pukeutumiseen ja kauneuteen liittyvää näytteilleasettajaa.
–Muotinäytöksessä on vaatteita alle kouluikäisestä eläkeläisiin, eli muotia on esillä kaikenikäisille ja -kokoisille. Vaatteet ovat Pöytyältä, lähikunnista sekä Loimaalta ja Mynämäeltä, kertoo Marianne Raiko.
Hyväntekeväisyyden ja naistenpäivän kunniaksi järjestetyn tapahtuman tuotto käytetään paikallisten nuorten ja vanhusten hyvinvointiin. Muoti- ja kauneusillassa hauskuuttavat yllätysvieraat Impi ja Lempi. Kisariihessä toimii Loukonkulman Marttojen puffetti ja luvassa on myös arpajaiset. Tilaisuuden juontaa Sari Tamminen.

 LC Pöytyä/Afroditen muotitapahtuma Kisariihessä torstaina 6.3. klo 17.30.