Pian ysikymppistä kaunotarta ikä ei paina – kurkista sisään

0
Ikkunan edessä oleva keittiötaso on pyörien ansiosta liikuteltavissa.
Ikkunan edessä oleva keittiötaso on pyörien ansiosta liikuteltavissa.
Ikkunan edessä oleva keittiötaso on pyörien ansiosta liikuteltavissa.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön raittia kulkeneilta ei varmastikaan ole jäänyt huomaamatta, että jo 1920-luvun loppupuolelta asti katukuvaa kaunistanut kivitalo on viimeksi kuluneiden vuosien aikana vain kaunistunut entisestään. Helinin pariskunta hankki Kyrön ensimmäisen kivitalon omistukseensa noin viisi vuotta sitten ja on kunnostanut talon vanhaa vaalien moderniksi eläkepäivienkin asunnoksi. Remontti oli pariskunnan mukaan haastava ja paljon suunnittelua vaativa, mutta massiivista peruskorjausta melko hyvin säilynyt talo ei vaatinut.
Tarkkaan ja huolella harkitut yksityiskohdat viimeistelevät kauniin kokonaisuuden. Tällainen kaunis yksityiskohta on muun muassa talon hengen mukainen pihamuuri. Auranmaan Viikkolehti pääsi kurkistamaan myös talon sisälle.

 

Lue lisää 28.03.2014 lehdestä