Pöytyä jatkaa nelosdivarissa

0
Pöytyän Urheilijat voitti FBS Turun ylivoimaisesti 7–2 lauantaina Kisariihessä pelatussa turnauksessa. Nousumahdollisuus kolmosdivariin olisi edellyttänyt Pöytyältä voittoa myös turkulaisesta TVV:stä. Kuva: Kiti Salonen
Pöytyän Urheilijat voitti FBS Turun ylivoimaisesti 7–2 lauantaina Kisariihessä pelatussa turnauksessa. Nousumahdollisuus  kolmosdivariin olisi edellyttänyt Pöytyältä voittoa myös turkulaisesta TVV:stä. Kuva: Kiti Salonen
Pöytyän Urheilijat voitti FBS Turun ylivoimaisesti 7–2 lauantaina Kisariihessä pelatussa turnauksessa. Nousumahdollisuus kolmosdivariin olisi edellyttänyt Pöytyältä voittoa myös turkulaisesta TVV:stä. Kuva: Kiti Salonen

PÖYTYÄ/Riihikoski. Pöytyän Urheilijoiden salibandyn miesten joukkueen hienosti sujunut kausi päättyi lauantaina tappioon. Pöytyä voitti Kisariihessä käydyssä turnauksessa FBC Turun 7–2 mutta hävisi turkulaiselle TVV:lle 2–6.
–Meillä oli turnauksessa mukana vain kymmenen pelaajaa. Pelaajamateriaaliamme oli yksinkertaisesti liian ohut, jotta olisimme jaksaneet pelata kaksi täysipainoista matsia, Pöytyän Urheilijoiden valmentaja Timo Kivikoski summasi.
Mikäli Pöytyä olisi voittanut TVV:n, se olisi päässyt pelaamaan noususta kolmosdivariin. Myös runkosarjan voitto olisi taannut Pöytyälle suoran nousupaikan nelosdivarista kolmoseen.
–Jäimme runkosarjassa kakkoseksi vain yhden pisteen päähän Isännistä. Keskinäisistä kohtaamisistamme ensimmäinen päättyi meidän tappioon, vaikka se olisi ollut voitettavissa, Pöytyän laitahyökkääjä Hannu Pohjalainen harmitteli.

Lue lisää 25.03.2014 lehdestä