Yli puolet vastaajista ottaisi tuulivoimalan omalle pihalleen

0

AURANMAA. Viikkolehden nettisivujen kävijät suhtautuvat myönteisesti tuulivoimaan. Ota kantaa -kysymykseen vastaajista peräti 51 prosenttia oli sitä mieltä, että tuulivoimalan saa rakentaa vaikka heidän omalle kotipihalleen.
15 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että tuulivoimalan saa pystyttää vähintään 500 metrin päähän heidän kodistaan. 15 prosenttia taas halusi välimatkaksi vähintään kilometrin.
Seitsemän prosenttia vastaajista sijoittaisi tuulivoimalat vähintään viiden kilometrin päähän kaikesta asutuksesta, viisi prosenttia vähintään kolmen kilometrin päähän kodistaan ja seitsemän prosenttia sinne, missä pippuri kasvaa.
Kyselyyn vastasi kaikkiaan 299 Viikkolehden nettisivujen lukijaa.

Ota kantaa -kysymys on nyt vaihtunut. Nyt udellaan, mitä Tarvasjoen pitäisi tehdä Lieto-liitoksen kanssa. Käy ottamassa kantaa.