Kosken Kaiku kolmas ykkösdivisioonassa

0

HELSINKI, KOSKI. Pöytätenniksen kauden viimeinen ykkösdivisioonakierros pelattiin Helsingissä viikonlopulla. Kosken Kaiku kukisti helsinkiläisen MBF:n 6–2, Kuopion Pöytätennisseuran 6–2 ja oululaisen OPT-86 2:n 6–1. Koskelaisten lopullinen sarjasijoitus oli kolmas, kun kaksi parasta eli PT Espoo ja Wega selvittivät tiensä mestaruussarjakarsintaan.
Riku Autio pelasi taas mainiosti ja voitti kaikki ottelunsa. Rikun koko kauden ottelusuhde on 39–3, mikä on sarjan kolmanneksi paras. Riku voitti pelejä sarjassa eniten. Myös Sami Ruohonen ja Veikka Flemming saavat olla tyytyväisiä otteisiinsa. Ensi vuonna Alex Naumi nousee ykkösjoukkueeseen ja tähtäimenä on paikka mestaruussarjassa.
Veikan ja Alexin kesä on kiireinen, sillä kaksikko muodostaa tänä kesänä Suomen maajoukkueen alle 14-vuotiaiden turnauksissa. Edessä on useamman leirin lisäksi muun muassa Puolan avoimet juniorimestaruuskilpailut Wladyslawowossa, Pohjois-Euroopan mestaruuskilpailut Viron Haapsalussa EM-kilpailut Italiassa.