Kulttuurin sekatyöläinen

0
Emmiä ja Clamoria kuullaan Kuokantalolla perjantaina 18.4. Kuva: Marika Koliseva
Emmiä ja Clamoria kuullaan Kuokantalolla perjantaina 18.4. Kuva: Marika Koliseva
Emmiä ja Clamoria kuullaan Kuokantalolla perjantaina 18.4. Kuva: Marika Koliseva

PÖYTYÄ. Nauravainen Emmi Lovén ilmoittaa pilke silmäkulmassa ammatikseen kulttuurin sekatyöläinen. Nimike kuvaa hyvin tuotteliaan nuoren naisen työnkuvaa. Tällä hetkellä hän vetää lasten ja nuorten teatterikerhoa kansalaisopistolla, toimii kulttuuripalveluja tuottavassa Tähtiverstas ry:ssä sekä apuohjaajana Pöytyän kesäteatterissa. Näppärältä naiselta hoituu keikkaluontoisesti myös ääniasennukset ja studiotyöt Riihikosken Karelia Salesissa.
Emmin laulutaitoa ja upeaa ääntä pääsee kuuntelemaan Clamor-bändin keikoilla. Vuonna 2010 perustettu bändi soittaa melodista ja menevää hard rockia sekä kotimaisia ja ulkomaisia covereita Queenista Mokomaan.
–Kulttuurialalla työt ovat helposti pätkätöitä, mutta työ on henkisesti rikastuttavaa – vaikkei välttämättä taloudellisesti aina olekaan. Töitä voisi olla enemmänkin, mutta olen tyytyväinen nykyiseenkin tilanteeseen, Lovén toteaa.

Clamorin seuraava keikka pitkäperjantaina 18.4. Marttilan Kuokantalolla.
Terttu -näytelmä Pöytyän kesäteatterissa 6.6. alkaen

Lue lisää 17.4.2014 lehdestä