Kyrön kevätmarkkinoilla runsaasti myyjiä, poliitikkoja ja energiaa

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Lauantaina Kyrön torilla pidettäviltä Kyrön kevätmarkkinoilla on tällä kertaa mukana paitsi rutkasti markkinamyyjiä myös poliitikkoja ja energia-asiaa. Muun muassa perussuomalaisten marttilalainen kansanedustaja Lauri Heikkilä on paikalla kello 10–13. Kokoomuksen teltasta löytyy lietolainen kansanedustaja ja eurovaaliehdokas Anne-Mari Virolainen kello 9–10, salolainen kansanedustaja Pertti Hemmilä kello 11–13 ja turkulainen kansanedustaja Ilkka Kanerva kello 13 alkaen. Myös sosialidemokraatit osallistuvat markkinoille: paikalla tullaan näkemään muun muassa puoluesihteeri, eurovaaliehdokas Reijo Paananen.
Kello 13 torilla on luvassa paneelikeskustelu maaseutuasumisen tulevaisuudesta energian hinnan noustessa. Panelisteina ovat Pertti Hemmilä, Pöytyän kehitysjohtaja Markku Kaurila, Varsinais-Suomen maakuntavaltuuston puheenjohtaja Pekka Myllymäki ja Varsinais-Suomen liiton suunnittelujohtaja Heikki Saarento.
Ohjelmassa on myös kello 10 Pikkutyttöjen tanssi, kello 11 Pöytyän kesäteatterilaisten ennakkotietoa ensi kesän näytelmästä ja kello 12 justeerikisa
Kyrön markkinat järjestää Lions Club Karinainen/Kyrö.
Markkinoiden aikaan torin laidalla sijaitsevissa Auranmaan Viikkolehden toimitiloissa on avoimet ovet kello 9–14. Avoimien ovien aikana esitellään digilehteä. Paikalle voi tulla myös kertomaan juttuvinkkejä.

Kyrön markkinat Kyrön torilla lauantaina 26.4. kello 9–14.