Maalipallo vie koululaiset Kuortaneelle – katso video

0
Ronja Humalajoki (oik) heittää ja Aaro Nieminen valmistautuu jo seuraavan palon tarjuntaan. Viia-Roosa Virtanen seuraa peliä.
Ronja Humalajoki  (oik) heittää ja  Aaro Nieminen valmistautuu jo seuraavan palon tarjuntaan.  Viia-Roosa Virtanen seuraa peliä.
Ronja Humalajoki (oik) heittää ja Aaro Nieminen valmistautuu jo seuraavan palon tarjuntaan. Viia-Roosa Virtanen seuraa peliä.

AURA. Auran Kirkonkulman koululaiset lähtevät keskiviikkoaamuna Kuortaneen urheiluopistoon pelaamaan maalipalloa Taisto-maalipallon alkuturnaukseen. Viiden eteläsuomalaisen koulun turnauksessa etsitään joukkueita toukokuussa Espoossa järjestettävään Taisto-finaalitapahtumaan.
Maalipallo on yksi näkövammaisten paralympialaislajeista. Auralaiset tutustuivat siihen pari vuotta sitten, kun koulu oli mukana Para Scool Day -tapahtumassa. Kevään mittaan maalipalloa on harjoiteltu ahkerasti. Nyt kulkusilla varustettu runsaan kilon painoinen pallo lentää jo enimmäkseen suoraan ja torjunnatkin sujuvat mallikkaasti. Se pikkuseikka, että silmät on peitetty silmäsuojilla ja pallon asema on pääteltävä vain kuulon varassa, ei tunnu haittaavan.

 

Lue lisää 8.4.2014 lehdestä