Mellilän Ostari avaa ovensa

0
Tyhjillään ollut vanha osuuskaupan rakennus sai uuden ilmeen, kun Mellilän kyläaktiivit muuttivat sen ostariksi.
Tyhjillään ollut vanha osuuskaupan rakennus sai uuden ilmeen, kun Mellilän kyläaktiivit muuttivat sen ostariksi.
Tyhjillään ollut vanha osuuskaupan rakennus sai uuden ilmeen, kun Mellilän kyläaktiivit muuttivat sen ostariksi.

LOIMAA/Mellilä. Mellilän kylänraitilla on käynyt viime aikoina kuhina, kun kyläyhdistyksen aktiivit ovat puuhanneet vanhan osuuskaupan tyhjillään olevaa rakennusta uuteen uskoon. Julkisivun ikkunapuut on maalattu kyläyhdistyksen värein ja rakennuksen alakerta on nimetty Ostariksi. Mistä on kyse?
–Kyläyhdistys on saanut paljon lahjoituksia, joita on myyty Melliläpäivillä. Tavaraa jäi aina vaan yli ja nurkat ovat täynnä, joten ajateltiin, että jotain pitäisi tehdä, kyläaktiivi Hilkka Palomäki selittää.
Niinpä Palomäki otti yhteyttä Loimaan kaupunkiin, joka vuokrasi yhdistykselle osan rakennuksen alakertaa huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Kyläaktiivit ovat koonneet tilaan vanhan ja uuden tavaran ostoskeskuksen, Ostarin. Kyläyhdistyksen paitojen ja muiden mainostuotteiden sekä lahjoitettujen tavaroiden lisäksi kuka tahansa on voinut tuoda kaikenlaista tavaraa myyntiin.
–25 myyntipaikkaa täällä on, kyllä vielä muutaman saa mahtumaan, jos joku haluaa tulla, Palomäki sanoo.

Ostarin avajaiset la 26.4. klo 13–17, kahvila. Melliläntie 106, Loimaa. Ostari avoinna muuten ti–pe klo 10–18, la–su klo 11–16, ma suljettu.

Lue lisää 25.04.2014 lehdestä