Pikkukertun väki otti varaslähdön virpomiseen

0
Päiväkoti Pikkukertun pikkunoidat vierailivat Viikkolehden toimituksessa torstaina.
Päiväkoti Pikkukertun pikkunoidat vierailivat Viikkolehden toimituksessa torstaina.
Päiväkoti Pikkukertun pikkunoidat vierailivat Viikkolehden toimituksessa torstaina.

PÖYTYÄ/Kyrö. Vaikka palmusunnuntaihin on vielä kolme yötä, virpojat ovat jo liikkeellä Kyrössä. Viikkolehden väki yllättyi iloisesti torstaina, kun kyröläisen päiväkoti Pikkukertun väki tuli joukolla virpomaan toimitukseen. Loru oli huolella opeteltu, jokaisen pikkunoidan naamalla oli pisamia ja oksat värikkäiksi askarreltu.

Yksi noidista luovutti askartelemansa pajunoksan muistoksi hauskasta pistäytymisestä. Punaisin sävyin koristeltu, pulleita pajunkissoja täynnä oleva oksa koristaa nyt yhtä toimituksen huonekasveista. Lopuksi kohtelias lapsijoukko toivotti kuorossa Viikkolehden väelle hyvää pääsiäistä.