Uhkailu sulki Yläneen terveysaseman

0

PÖYTYÄ/Yläne. Pöytyän terveyskeskuksen Yläneen terveysasema on ollut viime viikon perjantaista lähtien suljettuna, koska terveysaseman henkilökuntaa on uhkailtu. Terveysaseman toiminta on siirretty täksi ajaksi Riihikoskelle, jossa Yläneen terveysaseman työntekijät ovat työskennelleet. Uhkailusta on tehty poliisille tutkintapyyntö.
Yläneen terveysasema avataan maanantaina. Turvallisuutta varmistamaan on palkattu vartija.
Aseman sulkeminen on synnyttänyt terveyskeskuksen talouspäällikkö Hanna Rannanperän mukaan villejäkin huhuja.
– Uhkailu ei ole aiheuttanut henkilövahinkoja, hän korostaa.
Terveysasemalle tullut henkilö aiheutti ensimmäisen kerran merkittävää häiriötä 21. maaliskuuta. Henkilökunta koki olonsa uhatuksi ja terveysaseman ovet päätettiin sulkea muilta paitsi ajan varanneilta. Tästä huolimatta uhkailu jatkui ja viime perjantaina terveysasema suljettiin ja toiminta siirrettiin Riihikoskelle.
Asiasta kertoi ensimmäisenä Alasatakunta.