Auton törmäys sytytti talon palamaan Tarvasjoella

0
Auto syttyi tömäyksessä palamaan, minkä myötä liekit levisivät myös taloon. Kuva: Simo Päivärinta
Auto syttyi tömäyksessä palamaan, minkä myötä liekit levisivät myös taloon. Kuva: Simo Päivärinta
Auto syttyi tömäyksessä palamaan, minkä myötä liekit levisivät myös taloon. Kuva: Simo Päivärinta

TARVASJOKI. Omakotitalo ja siihen törmännyt henkilöauto tuhoutuivat tulipalossa Tarvasjoella varhain lauantaina aamuyöstä. Onnettomuus tapahtui hieman ennen kello 2:a, kun henkilöauto törmäsi Kyröntien varrella sijaitsevaan taloon. Auto syttyi törmäyksessä tuleen, minkä myötä tuli levisi 1950-luvulla rakennettuun rintamamiestaloon.
Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui, kun mieskuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan oikealle kaartuvassa mutkassa. Auto oli ajanut ojaan, törmännyt peltoliittymään ja suistunut siitä päin omakotitaloa.
Talossa yksin ollut mies oli herännyt ääniin ja soittanut hätäkeskukseen.
Autossa oli kuljettajan lisäksi miesmatkustaja. Molemmat miehet loukkaantuivat ja heidät kuljetettiin ambulanssilla Tyksiin saamaan ensiapua. Kumpikin miehistä puhalsi alkometriin positiivisen lukeman ja asiaa tutkitaan myös törkeänä rattijuopumuksena.
Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen yksiköt saivat tulipalon sammutetuksi. Auto ja noin 100 neliöinen puutalo tuhoutuivat täysin.

Kaksi autossa ollutta miestä loukkaantui onnettomuudessa. Kuva: Simo Päivärinta
Kaksi autossa ollutta miestä loukkaantui onnettomuudessa. Kuva: Simo Päivärinta