Haave Kosken koirapuistosta kariutui

0

KOSKI. Koskelle suunnitteilla ollut koirapuisto kaatui naapureiden vastustukseen. Kosken Seudun Koiraharrastajien hakemus hylättiin rakennuslautakunnassa tiistaina.
Koirapuisto oli tarkoitus rakentaa keskustan tuntumaan, Kasperintien varteen kunnan omistamalle peltotontille. Tontti on asemakaavassa varattu rivitaloalueeksi. Puolen hehtaarin tontti oli tarkoitus aidata parin metrin metalliverkolla. Yhdistys sitoutui purkamaan aidan, jos tontille olisi tullut kaavanmukaista tarvetta.
Hankkeen ohjaimissa ollut koiraharrastajien puheenjohtaja Virpi Hahko on pettynyt, mutta suuntaa katseensa jo Talolan kentälle.
–Koiraharrastajilla on ollut jo useamman vuoden koulutuskäytössä kunnantaloa vastapäätä oleva ruohokenttä, johon aiomme nyt hakea lupaa. Prosessi alkaa taas alusta eli lähdemme liikkeelle naapureiden kuulemisella, Hahko kertoo.