Lukio päättyy, urheilu jatkuu

0
Eveliina Nurmi, Jenni Virtanen, Eemeli Laaksonen, Aarni Salminen, Markku Haavisto sekä Sofia Tuomisto urheilivat ja kirjoittivat ylioppilaaksi Kosken lukiosta.
Eveliina Nurmi, Jenni Virtanen, Eemeli Laaksonen, Aarni Salminen, Markku Haavisto sekä Sofia Tuomisto urheilivat ja kirjoittivat ylioppilaaksi Kosken lukiosta.
Eveliina Nurmi, Jenni Virtanen, Eemeli Laaksonen, Aarni Salminen, Markku Haavisto sekä Sofia Tuomisto urheilivat ja kirjoittivat ylioppilaaksi Kosken lukiosta.

AURA, KOSKI, MARTTILA. –Täällä on tultu urheiluharrastuksissa tosi hyvin vastaan. Muutenkin pienessä lukiossa on helppo hoitaa asioita, kun kaikki tuntevat toisensa, luonnehtii triathlonia harrastava Eveliina Nurmi.

Urheilu on siivittänyt muitakin Kosken lukiosta valmistuneita ylioppilaita. Sofia Tuomiston vapaa-aika on kulunut ratsastuskentillä, Jenni Virtasen tanssiparketilla ja Aarni Salminen on pyörittänyt autonrattia kilparadoilla. Markku Haavisto ja Eemeli Laaksonen ovat puolestaan näyttäneet nopeutensa pikajuoksussa. Vaikka lukio jää taakse, urheiluharrastus jatkuu, urheilijaporukka vakuuttaa.

Pienen lukion puolesta liputtaa myös Elisenvaarasta ylioppilaaksi kirjoittanut auralainen Perttu Pakarinen, joka kirjoitti lukion parhaimmat paperit. Opintonsa on saanut päätökseen myös auralainen Marko Jokisalo, jolla on logistiikan perustutkinto taskussa. Marttilalainen Anette Ahokas puolestaan suoritti kolmoistutkinnon yrittäjyyden ohella.

Lue lisää 30.5.2014 lehdestä