Pöytyä palkkaa väkeä

0

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanhallitus päätti perustaa varhaiskasvatukseen neljä lastentarhanopettajan ja neljä lastenhoitajan tointa sekä lisäksi ryhmäavustajan toimen. Koulutuslautakunta sai samalla luvan niiden täyttämiseen. Kaikki tehtävät täytetään elokuun alusta lukien.
Lastentarhanopettajista kaksi sijoittuu Kyrön uuteen päiväkotiin, yksi Riihikosken ja yksi Riihikosken Maijalan päiväkotiin. Lastenhoitajista kaksi sijoittuu Riihikosken ja kaksi Kyrön päiväkotiin. Myös ryhmäavustaja sijoittuu Kyrön päiväkotiin. Osaa nyt täytettävistä toimista on hoidettu aikaisemmin määräaikaisina tehtävinä.
Pöytyän määräaikaisen rakennuspäällikön työsuhde päättyy elokuussa. Kunnanhallitus antoi luvan täyttää tehtävän uudelleen joulukuun 2016 loppuun, mutta nyt siitä tulee määräaikainen virka. Määräaikaisuutta perustellaan kuntarakenteen ja sote-uudistuksen mukanaantuomilla organisaatiomuutoksilla.