Tuulivoimasta keskustellaan tiistaina Kyrössä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Varsinais-Suomen tuulivoimakansalaisjärjestöt ovat kutsuneet nimekkään panelistijoukon ensi tiistaiksi Kyröön keskustelemaan tuulivoimasta. Tilaisuudessa pitävät puheenvuorot europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola (kok) sekä Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen puheenjohtaja Kalevi Nikula.
Paneelikeskusteluun on kutsuttu Korholan ja Nikulan lisäksi Valonian johtava energia-asiantuntija Anne Ahtiainen, loimaalainen KHT-tilintarkastaja Olavi Ala-Nissilä, Pöytyän ja Auran aluearkkitehti Olli-Pekka Hannu, Pöytyän kunnanjohtaja Kari Jokela, kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok), ylitarkastaja Anu Lillunen Elystä, Pöytyän terveysvalvonnanjohtaja Johanna Mäkinen sekä Porin Peittoon asukas Anita Rantasärkkä.
Paneelissa tullaan keskustelemaan Suomen tuulivoimahankkeista, laista, asetuksista ja YVA-menettelystä sekä tuulivoimasta energiamuotona ja muista vaihtoehtoisista energiamuodoista. Yleisöllä on mahdollisuus esittää panelisteille kysymyksiä. Tilaisuus on kaikille avoin.

Tuulivoimailta tiistaina 20.5. kello 18–21 Elisenvaaran oppimiskeskuksen Kurkisalissa.