Viikonloppuna useita hirvieläinkolareita

0

AURANMAA. Viikonloppuna sattui useita hirvieläinkolareita ympäri Auranmaata. Perjantai-illalla kello 23.05 sattui hirvikolari Pöytyällä Kumilassa. Henkilöauto ja hirvi törmäsivät ysitiellä. Riistamiehet jäljittävät kolarissa loukkaantunutta hirveä.
Perjantaina sattui myös yhteensä neljä peurakolaria. Oripäässä kantatiellä peura ja henkilöauto kolaroivat alkuillasta kello 17.50 aikaan. Muut kolme kolaria sattuivat myöhemmin illalla yhdentoista ja kahdentoista välillä Pöytyällä ysitiellä, Mellilässä ysitiellä ja Tarvasjoella Hämeen Härkätiellä.
Lauantaina henkilöauto ja peura törmäsivät Oripäässä Loimaantiellä aamupäivällä kello 11 aikaan. Sunnuntaina kello 00.20 aikaan henkilöauto joutui peurakolariin Pöytyällä kantatiellä ja kello 3.10 aikaan peura ja henkilöauto törmäsivät Marttilassa kymppitiellä.