Auranmaalaiset eivät hellettä kaipaa

0

AURANMAA. Vain pieni osa Viikkolehden nettisivujen kävijöistä haikailee helteen perään. Auranmaalaisten mielestä ihanteellisin kesälämpötila on 20–24 astetta lämmintä. 20–24 astetta kannatti 48 prosenttia Viikkolehden nettisivujen Ota kantaa -kysymykseen vastanneista.
Toiseksi eniten kannatusta sai 15–19 asteen lämpötila. Sitä piti ihanteellisimpana kesälämpötilana 21 prosenttia vastaajista.
25–29 asteen hellettä piti parhaimpana lämpötilana 14 prosenttia vastaajista ja 12 prosenttia viihtyi parhaiten 1–9 asteesta. Kaksi prosenttia vastaajista nauttii eniten yli 30 asteen helteestä ja kaksi prosenttia kertoi viihtyvänsä parhaiten pakkasessa. 10–14 asteen lämpötilaa kannatti vain yksi prosentti vastaajista.
Kyselyyn vastasi kaikkiaan 607 Viikkolehden nettisivuilla vieraillutta.