Kalikan pikkumökit pistettiin kuntoon tukityöllistettyjen voimin

0
Kalikan vuokramökkien kaikki pinnat uusittiin ja lattialla on vastakudottu matto.
Kalikan vuokramökkien kaikki pinnat uusittiin ja lattialla on vastakudottu matto.
Kalikan vuokramökkien kaikki pinnat uusittiin ja lattialla on vastakudottu matto.

PÖYTYÄ/Yläne. Pöytyän Kalikan leirialueen käyttämättömänä olleet pikkumökit ovat saaneet uuden elämän pöytyäläisten tukityöllistettyjen käsissä. Kunnostamisurakan jälkeen kesäasuttavat kahden hengen mökit Kiiski ja Kivisimppu ovat pitkän tauon jälkeen taas kuntalaisten vuokrattavissa.
Pöytyän kunnan vastaava työtoiminnan ohjaaja Laura Hahko kertoo, että mökkejä oli kunnostamassa sekä palkkatuella palkattu työntekijä että kunnan työpajatoiminnassa mukana olevia. Ränsistyneet mökit saivat uuden maalipinnan, lattiat hiottiin ja lakattiin, vesihanat, seinäpaneelit ja keittiötasot uusittiin. Mökit kunnostettiin kuuden kuukauden aikana.
–Ei näitä samoiksi mökeiksi uskoisi. Kun löydetään oikeat kädentaitajat, pienellä rahalla saadaan täysin uuden veroista, Hahko sanoo.
Yhteen rakennetut pikkumökit sijaitsevat Pöytyän Kalikan rantasaunan takana.

Lue lisää 03.06.2014 lehdestä