Kolmelle ehdollista Liedon joukkotappelusta

0

LIETO, AURA. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut kolme auralaisnuorukaista ehdollisiin vankeusrangaistuksiin Liedossa tammikuun toisena viikonloppuna tapahtuneesta joukkotappelusta. Tuomioon vaikuttivat myös kolmikon aiemmat rikokset, joita myös puitiin oikeudessa.

Yksi sai rikoksistaan yhteensä seitsemän kuukautta, toinen kahdeksan ja kolmas yksitoista kuukautta ehdollista vankeutta. Kolmikon maksettavaksi tuli pitkä lista maksuja ja korvauksia. Pelkästään Liedon joukkotappelun oikeudenkäyntikuluja heidän pitää maksaa vajaat 6 000 euroa.

Liedon koulukeskuksen pihamaalla tapahtuneessa kahakassa oli kysymys auralaisten ja lietolaisten etukäteen sovitusta välienselvittelystä. Riitaa oli haastettu ainakin Facebookissa.

Lue yksityiskohtainen selonteko asiasta perjantain Viikkolehdestä.