Postin jakelu palaa Marttilassa ja Tarvasjoella kahteen kierrokseen

0

MARTTILA, TARVASJOKI. Itellan ja TS-yhtymän aloittama kokeilu sanomalehden ja päiväpostin jakelusta samalla kierroksella päättyy ensi maanantaina. Tiistaista 3. kesäkuuta lähtien sanomalehti ja päiväposti jaetaan erillisillä jakelukierroksilla.
Kahden jakelukierroksen myötä päiväpostin jakeluaika myöhentyy. Päiväposti jaetaan arkisin pääsääntöisesti kello 16 mennessä.
Arkisin ja viikonloppuisin sanomalehdet jaetaan edelleen aamuseitsemään mennessä syyskuun loppuun saakka, jolloin sanomalehden varhaisjakelu Itellan hoitamana päättyy. Jakelusta vastaa lokakuun alusta lähtien Lounais-Suomen Tietojakelu Oy.
Sanomalehti ja päiväposti on jaettu Marttilassa ja Tarvasjoella samalla jakelukierroksella marraskuusta 2012 lähtien.