Etsintäkuulutettu pakeni poliisia

0

LOIMAA/Mellilä. Vajaa 40-vuotias loimaalaismies pakeni sunnuntaina poliisipartiota, joka pyrki pysäyttämään hänen autonsa Mellilässä.
Mies ei totellut annettuja pysäytysmerkkejä, vaan lähti pakoon. Matkan aikana hän käytti kovaa ylinopeutta ja teki muutaman vaarallisen ohituksen.
Mies teki lukkojarrutuksen kesken seurannan, jolloin sekä poliisiauto että pakoauto vaurioituvat. Loimaalla moottoripyöräpoliisit liittyivät seurantaan ja pakoauton kuski  ilmeisesti havaitsi pelinsä pelatun. Hän ajoi omakotitaloalueelle ja poistui autosta. Poliisi joutui käyttämään kiinniotossa lieviä voimakeinoja. Henkilövahinkoja ei tilanteesta aiheutunut.
Mies pidätettiin. Häntä epäillään tässä vaiheessa ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta. Tässä vaiheessa todettiin myös, että hänestä  oli voimassa etsintäkuulutus, joka kaiken muun ohella tulee samalla hoidettua.