Hallien rakennusboomi jatkuu

0
Vesa Kalliolla on meneillään yhdeksännen hallin rakentaminen.

VesaKallio_nettiKun marttilalainen Vesa Kallio aloitti ensimmäisten hallien rakentamisen Aura-Salo -tien varrelle muutama vuosi sitten, moni epäili yrittäjän bisnesideaa. Kaikki hallit saatiin kuitenkin heti vuokrattua, ja nyt kymppitien kupeeseen on valmistunut kaksi hallia ja kolmannen rakentaminen alkoi.
–Hallien sijainti on hyvä, täällä on hyvät liikenneyhteydet ja uskomme kymppitien imuun. Uusien hallien myötä saadaan eloa myös Marttilan risteysalueelle, Kallio kiteyttää ja mainitsee, että hallien käyttökulut pysyvät kurissa hyvien rakennus- ja eristysratkaisujen ansiosta.
Kallio sekä osakkaana rakennustoiminnassa oleva Ari Kallio kehuvat vuolaasti Marttilan kuntaa, jonka kanssa rakennusprojekti on alusta saakka sujunut mutkattomasti.
Kallion uuden myymälän avajaisia sekä yrityksen 30-vuotisjuhlaa vietetään 1. lokakuuta.

Lue lisää 1.8.2014 lehdestä