Moporalli kiusaa Koskella

0
Mopot puhuttavat Koskella
Mopot puhuttavat Koskella
Mopot puhuttavat Koskella

KOSKI. Osa Kosken keskustan asukkaista on tänä kesänä tuskastunut tavanomaista ärsyttävämpään moporalliin, joka keskittyy erityisesti myöhäisiltaan ja puoleen yöhön. Kymmenkunta mopoilijaa ajaa lenkkiä välillä  koulukeskuksen ympäristössä, välillä kunnan rivitalo- ja omakotialueilla ja myös Hämeentiellä.
Keskustan rivitaloalueen asukas kertoo nuorten ajavan joukolla edestakaisin rivitalojen lähellä. Helteellä, kun ikkunat haluaisi pitää yöllä auki, ralli kuuluu erityisen voimakkaana ja lisäksi pakokaasut  leijuvat ikkunoista sisään.

Koskella ajelevien nuorten, noin kymmenen mopoilijan porukka ei niele syytöksiä tuosta vain. Porukkaan kuuluvan ”Tommin” (nimi muutettu) mukaan valittajien kommentit eivät ole asiallisia. Hän kertoo, että yleisesti kaikesta syytetään nykyään mopoilijoita.

 

Lue lisää 29.7.2014 lehdestä