Okra alkaa keskiviikkona entistä suurempana

0
Tiedottaja Minna Kylälehtonen ja näyttelypäällikkö Jukka Isotalo istuvat messujunassa, joka kuljettaa näyttelyvieraita ympäri 23 hehtaarin näyttelyaluetta.

 

Tiedottaja Minna Kylälehtonen ja näyttelypäällikkö Jukka Isotalo istuvat messujunassa, joka kuljettaa näyttelyvieraita ympäri 23 hehtaarin näyttelyaluetta.
Tiedottaja Minna Kylälehtonen ja näyttelypäällikkö Jukka Isotalo istuvat messujunassa, joka kuljettaa näyttelyvieraita ympäri 23 hehtaarin näyttelyaluetta.

ORIPÄÄ. Oripään lentokentällä käy kova pauke ja poraus, kun näytteilleasettajat valmistautuvat tohinalla Okra-maatalousnäyttelyä varten. Näyttelypäällikkö Jukka Isotalon mukaan kentän lentoliikenne keskeytettiin juhannuksen jälkeisenä maanantaina, mistä lähtien aluetta on valmisteltu h-hetkeä varten.

– Olen sanonut kaikille, että käytävien pitää olla tyhjät keskiviikko-aamuna kello seitsemän, jolloin käydään pelastustiet läpi pelastusviranomaisten kanssa, Isotalo sanoo.

Okran teemoina ovat tänä vuonna hevoset, riistanhoito ja metsästys. Yleisönäytöksiä varten on rakennettu hevosareena, jossa nähdään muun muassa stunt-temppuihin perustuva Barbarian horse show, valjakkoajoa, suomenhevosten työnäytöksiä, hevosrotujen esittelyjä ja kouluratsastusta.

Uutta on myös riista- ja metsästysosasto, jossa esitellään sekä eläviä että täytettyjä riistaeläimiä ja keskustellaan riistanhoidon merkityksestä. Lions Club Oripään järjestämässä Okrassa näyttäytyvät keskeiset maa- ja metsätalousalan toimijat.

Okra-maatalousnäyttely Oripään lentokentällä 2.–5.7. klo 10–17.

Lue lisää 1.7.2014 lehdestä