Heidille ja Josefiinalle SM-pronssia beach-turnauksessa

0
Vasta tänä vuonna beach volleyn pelaamisen aloittaneet Heidi Nevala ja Josefiina Nurmi taistelivat SM-pronssille. Kuva: Martti Nurmi
Vasta tänä vuonna beach volleyn pelaamisen aloittaneet Heidi Nevala ja Josefiina Nurmi taistelivat SM-pronssille. Kuva: Martti Nurmi
Vasta tänä vuonna beach volleyn pelaamisen aloittaneet Heidi Nevala ja Josefiina Nurmi taistelivat SM-pronssille. Kuva: Martti Nurmi

PIEKSÄMÄKI, KOSKI. Kosken Kaiun Heidi Nevala ja Josefiina Nurmi ovat voittaneet SM-pronssia Pieksämäellä viime viikonloppuna pelatussa lopputurnauksessa. Pitkään Kosken Kaiun riveissä lentopalloa pelanneet tytöt aloittivat yhteiset beach volley -pelit tänä vuonna.
Ennen Pieksämäen turnausta tytöt osallistuivat ensin kahteen beach-turnaukseen Tampereella ja Jyväskylässä tullen niissä kolmansiksi. Lopputurnaus pelattiin Pieksämäellä 2.–3.8. Lauantaiset alkusarjan pelit menivät mallikkaasti kolmella 2–0-voitolla. Sunnuntaina tuli  2–1-tappio välierässä jyväskyläläisille, mutta turnauksen lopuksi  puolestaan voitto pronssiottelussa.
U14 beach -turnauksen voiton veivät maskulaiset Janette Ylinen ja Netta Laaksonen. Turnaukseen osallistui kaikkiaan 15 paria.

Lue lisää 8.8.2014 lehdestä