Jalkansa katkaissut sienestäjä pelastettiin metsästä

0
Rajavartioston helikopteri osallistui sienestäjän etsintöihin. Kuva: Simo Päivärinta
Rajavartioston helikopteri osallistui sienestäjän etsintöihin. Kuva: Simo Päivärinta
Rajavartioston helikopteri osallistui sienestäjän etsintöihin. Kuva: Simo Päivärinta

PÖYTYÄ. Jalkansa katkaissut sienestäjä pelastettiin metsästä Pöytyällä tiistai-illalla. Sienimetsään lähtenyt 74-vuotias nainen liukastui puunrunkoon. Hän sai kuitenkin itse hälytettyä apua kännykällä.
Naisen etsintöihin osallistui parikymmentä Auran ja Pöytyän VPK:n jäsentä sekä rajavartioston helikopteri. Etsintä kesti noin puoli tuntia, minkä jälkeen meni vielä noin kolme varttia, kun nainen kannettiin lähimpänä olleen Mäyrätien varteen.
Nainen kuljetettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa.