Kyrön uusi päiväkoti aloitti toimintansa

0
Veeti Arkkila ja Joona Heikkilä iloitsivat uudesta päiväkodista.
Veeti Arkkila ja Joona Heikkilä iloitsivat uudesta päiväkodista.
Veeti Arkkila ja Joona Heikkilä iloitsivat uudesta päiväkodista.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön uudella päiväkodilla oli perjantaiaamulla iloisia kasvoja vastassa. Päiväkodin henkilökunta oli jo kahden viikon ajan totutellut uusiin tiloihin, mutta lapsille kaikki on vielä ihan upouutta.
–On tätä odotettukin, lastentarhanopettaja ja päiväkodin lähiesimies Sanna Koskinen totesi.
Päiväkodin entiset tilat olivat ahtaat eikä niitä oltu alunperin suunniteltu päiväkodin käyttöön. Toiminta oli myös hajautettu kolmeen eri pisteeseen. Nyt kaikki viisi ryhmää mahtuu saman katon alle ja tilaa on myös henkilökunnan suunnittelu- ja sosiaalitiloille sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajan omille tiloille
Isompien ryhmätilojen lisäksi päiväkodissa on pienryhmähuoneita, jotka on sisustettu eri tavoin erilaisia toimintoja ajatellen. Kaappisängyt, omat lokeroidut vaatenaulakot sekä tilava kuraeteinen tuovat toimivuutta päiväkodin arkeen.
Päiväkodin erikoisuus on ruokasali. Koskisen mukaan kovinkaan monessa päiväkodissa ei omaa ruokasalia ole. Omalta osaltaan myös ruokasali helpottaa päiväkodin arkea, kun leikkejä ja askarteluja ei tarvitse ruokailun ajaksi siivota pois.

Lue lisää 05.08.2014 lehdestä