Uusia partiolaisia mahtuu laumaan mukaan

0
Tarvan Tapiot on kasvattanut uuden sudenpentulauman ja osa on jo kasvanut seikkailijoiksi. Molempiin ryhmiin mahtuu uusia partiolaisia.
Tarvan Tapiot on kasvattanut uuden sudenpentulauman ja osa on jo kasvanut seikkailijoiksi. Molempiin ryhmiin mahtuu uusia partiolaisia.
Tarvan Tapiot on kasvattanut uuden sudenpentulauman ja osa on jo kasvanut seikkailijoiksi. Molempiin ryhmiin mahtuu uusia partiolaisia.

TARVASJOKI. Partiolippukunta Tarvan Tapioissa on hyvä hyrinä päällä. Aktiivisten aikuisten ansiosta toiminta on muutamien vuosien hiljaiselon jälkeen lähtenyt pikkuhiljaa elpymään. Mukana on nyt kolmisenkymmentä aktiivista partiolaista ja ryhmät sudenpennuille sekä seikkailijoille. Mukaan pieneen mutta iloiseen joukkoon on mahdollisuus liittyä vaikkapa ensi tiistaina, jolloin järjestettävässä tapahtumassa pääsee tutustumaan partiotoimintaan ja maistelemaan lettuja.
Tarvan Tapiot kokoontuvat kerran viikossa puuhastelemaan luonnossa ja opettelemaan partiolaisille, ja miksei kaikille muillekin, tärkeitä taitoja. Viikoittaisten kokoontumisten lisäksi Tarvan Tapiot retkeilevät ja osallistuvat leireille. Retkiä on tehty niin partiomajan maastoon kuin Marttilan eräreitistölle. Tämän syksyn yöretken kohdetta ei vielä ole päätetty.

Tarvan Tapioiden aloitusilta 19.8. klo 18 Tarvasjoen partiomajalla.

Lue lisää 15.08.2014 lehdestä