Veteraaneille tarjoiltiin viihdettä ja rosvopaistia

0
Rosvopaistitapahtumassa veteraanit tapasivat toisiaan viihteellisen ohjelman merkeissä. Viihdyttäjänä toimi muiden muassa Erkki Liikanen.
Rosvopaistitapahtumassa veteraanit tapasivat toisiaan viihteellisen ohjelman merkeissä. Viihdyttäjänä toimi muiden muassa Erkki Liikanen.
Rosvopaistitapahtumassa veteraanit tapasivat toisiaan viihteellisen ohjelman merkeissä. Viihdyttäjänä toimi muiden muassa Erkki Liikanen.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Kisariihi täyttyi torstaina iloisesta puheensorinasta veteraanien kokoontuessa rosvopaistin ääreen. Edesmenneen näyttelijä Leo Lastumäen ja Finnairin purserin Kalevi Rönnqvistin jo 23 vuotta sitten ideoimassa tapahtumassa veteraaneja kiitettiin ja kunnioitettiin kevyen ja viihteellisen ohjelman merkeissä.
Tilaisuuteen osallistuneen noin 850 hengen ruokkimiseen oli varattu 230 kiloa lammasta, jonka valmistamista varten Kisariihen pihaan oli kaivettu isot kuopat. Paistin valmistaminen aloitettiin jo aamuvarhaisella.
Vastaavia tapahtumia järjestetään tänä vuonna yhdeksällä eri paikkakunnalla ympäri Suomea, parhaimpina vuosina tilaisuuksia on ollut jopa 15. Auranmaalle tapahtuma ei aiemmin ole rantautunut, mutta nyt tilaisuus saatiin Pöytyälle tilaisuuksissa esiintymässä kiertävän Tuija Sauran ehdotuksesta.
Kisariihessä tarjoilusta ja muista järjestelyistä vastasivat Turun sotilaskotiyhdistys, Porin prikaatin varusmiehet ja Finnairin lentävä henkilökunta.

Lue lisää 08.08.2014 lehdestä