Auralaisvaltuutetuilta jyrkkä ei kuntaliitokselle, pöytyäläiset myönteisempiä

0
Auran ja Pöytyän kuntaliitosselvitys valmistuu tämän syksyn aikana. Valtuutetut pääsevät päättämään asiasta vasta ensi vuoden puolella.
Auran ja Pöytyän kuntaliitosselvitys valmistuu tämän syksyn aikana. Valtuutetut pääsevät päättämään asiasta vasta ensi vuoden puolella.
Auran ja Pöytyän kuntaliitosselvitys valmistuu tämän syksyn aikana. Valtuutetut pääsevät päättämään asiasta vasta ensi vuoden puolella.

AURA, PÖYTYÄ. Auran ja Pöytyän valmisteilla oleva kuntaliitos saa kuntien valtuutetuilta lähes vastakkaiset reaktiot. Auranmaan Viikkolehden kunnanvaltuutetuille järjestämästä kyselystä selviää, että auralaiset ovat lähes poikkeuksetta liitosta vastaan, kun taas Pöytyällä valtaosa vastanneista kannattaa liitosta.

15 kyselyyn vastanneesta auralaisvaltuutetusta 13 ei kannata liitosta ja kaksi ei osaa sanoa kantaansa. Liitoksen puolesta ei liputtanut ketään ja kuusi auralaisvaltuutettua jätti vastaamatta kyselyyn. Pöytyällä 18 vastanneesta valtuutetusta 12 kannattaa ja viisi vastustaa kuntaliitosta. Yksi ei osaa sanoa ja 17 eli lähes puolet valtuutetuista jätti vastaamatta kyselyyn.

Lue perjantain Viikkolehdestä, miten valtuutetut perustelevat kantojaan.

Lue lisää 12.9.2014 lehdestä