Henkilöauto suistui sumussa kymppitieltä

0
Henkilöauto suistui kymppitieltä Tyllin teollisuusalueen tuntumassa. Kuva: Simo Päivärinta
Henkilöauto suistui kymppitieltä Tyllin teollisuusalueen tuntumassa. Kuva: Simo Päivärinta
Henkilöauto suistui kymppitieltä Tyllin teollisuusalueen tuntumassa. Kuvanottohetkellä sumu oli jo hälvennyt. Kuva: Simo Päivärinta

TARVASJOKI. Henkilöauto suistui kymppitieltä Tarvasjoen Tyllin teollisuusalueen tuntumassa Tuorilantien risteyksen läheisyydessä torstaiaamulla. Onnettomuus sattui ennen puolta kahdeksaa, jolloin liikenneolosuhteita vaikeutti sakea sumu.

Vuonna 1987 syntynyt mieskuljettaja ajoin Hämeentietä Turun suunnasta ja menetti autonsa hallinnan noin 500 metriä ennen Takamaantien risteystä. Auto suistui mäen päällä suoralla tieosuudella ojaan ja pyörähti kerran ympäri.

Poliisin mukaan mies oli yksin liikenteessä ja vaikutti sekavalta. Hän puhalsi poliisin alkometriin 0 promillea, mutta rattijuopumusepäilyn takia häneltä otettiin verikoe. Mies kuljetettiin TYKS:n ensiapuun.

Juttua on täydennetty 12.9. klo 10.26.