Pöytyällä keskustellaan perusopetuksen tulevaisuudesta

0

PÖYTYÄ. Perusopetuksen järjestämisestä ja kehittämisestä keskustellaan maanantaina Pöytyällä. Kurkisalissa pidettävässä tilaisuudessa tiedotetaan valmisteilla olevasta selvitystyöstä sekä kannustetaan kuntalaisia tuomaan esiin omia näkemyksiään.

Sivistysjohtaja Marianne Mäkelän mukaan tässä vaiheessa selvitystä ei vielä ajeta mitään tiettyä mallia Pöytyän tulevaisuuden kouluverkoksi.

–Nyt kartoitetaan kokonaisuutta ja tavoitteena on tehdä perusteellinen selvitys laajamuotoisesti eri näkökulmat huomioiden, Mäkelä kertoo.

Aiemmin tehty kouluverkkoselvitys antaa Mäkelän mukaan pohjaa uudelle selvitykselle, mutta nyt selvitystä on tarkoitus tehdä kattavammin. Mäkelä toivookin rakentavaa keskustelua kuntalaisten kanssa yleisesti perusopetuksen tavoitteista eikä pelkästään kouluverkon laajuudesta.

 Keskustelutilaisuus Pöytyän perusopetuksesta Elisenvaaran oppimiskeskuksen Kurkisalissa maanantaina 22.9. kello 18.