Pöytyän Urheilijat nousi Ykköspesikseen

0
Voitonjuhlat oli hyvä aloittaa hurraavan kotiyleisön edessä. Kuva: Paula Pellonperä
Voitonjuhlat oli hyvä aloittaa hurraavan kotiyleisön edessä. Kuva: Paula Pellonperä
Voitonjuhlat oli hyvä aloittaa hurraavan kotiyleisön edessä. Kuva: Paula Pellonperä

PÖYTYÄ. Kumilan Kymppi-Katto Areenalla nähtiin lauantaina suuria tunteita, mahtavia juoksuja ja taitavia koppeja, kun Pöytyän Urheilijat pelasi Varsinais-Suomeen ykköspesispaikan kaudelle 2015. Pöytyä voitti ratkaisevassa kolmannessa nousuottelussa länsilohkon voittaneen Jalasjärven Jalaksen kotikentällään lukemin 1–0 (4–4, 5–2).

Suurta urheilujuhlaa oli todistamassa ennätysmäinen 632 hengen kotiyleisö.

Pöytyän miesten Suomensarjajoukkue tuli pelanneeksi historiansa parhaan kauden. Nousu Suomen toiseksi korkeimpaan pesäpallosarjaan, Ykköspesikseen, pistää seuran nyt nyt pohtimaan niin joukkueen kokoonpanoa kuin rahoittajiakin.

Lue lisää 16.9.2014 lehdestä