Aimo Suikkanen Finnet-liiton johtoon

0

HÄRKÄTIE. Paikallisia teleoperaattoreita edustavan Finnet-liitto valitsi varsinaisessa vuosikokouksessaan Helsingissä liiton hallituksen puheenjohtajaksi ensi vuodeksi kunnallisneuvos Aimo Suikkasen Koskelta.

Aimo Suikkanen on Kosken entinen kunnanjohtaja, joka on toiminut Härkätien Puhelin Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 1994 ja Finnet-liiton hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Lisäksi hän on toiminut Finnet-liiton hallituksen varapuheenjohtajana vuodet 2008–2010.

Liiton valtuuskuntaan vuodeksi 2015 valittiin Härkätien Puhelin Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja toimitusjohtaja, Hannu Kerko Marttilasta ja Lounea Oy:n hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja kauppaneuvos Jukka Hulkkonen. Valtuuskuntaan voi jokainen Finnet-liiton varsinainen jäsenyhtiö asettaa yhden edustajan