Aurassa taas tuhotyön yritys

0
Vahingot jäivät palaneeseen oveen. Kuva: Simo Päivärinta
Vahingot jäivät palaneeseen oveen. Kuva: Simo Päivärinta
Vahingot jäivät palaneeseen oveen. Kuva: Simo Päivärinta

AURA. Noin 300 neliömetrin kokoinen varastorakennus syttyi Aurassa tuleen torstaiaamuna  noin yhdeksältä. Tulessa oli Harakkamäentien alussa oleva varasto, jonka sisällä oli traktori ja muuta irtaimistoa. Isommilta vahingoilta vältyttiin, koska palon havainnut ohikulkija ennätti sammuttaa palon jo ennen pelastuslaitoksen yksiköiden saapumista. Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi varmistaa, ettei palopesäkkeitä ollut muualla.
Palo on saanut alkunsa rakennuksen ulkopuolelta ja poliisi tutkii sen syttymissyytä. Alustavien tietojen pohjalta kyseessä on jälleen tuhotyön yritys Kyseessä oli kolmen viikon sisällä jo kuudes vastaavanlainen tapaus Aurassa tai sen lähistöllä.