Kosken lukiomusikaali tuo lavalle ihmissuhdekoukeroita

0
Ennen musikaalin harjoittelua näyttelijät lämmittelivät ja avasivat äänensä yhdessä. Kuva: Meeri Kivikallio
Ennen musikaalin harjoittelua näyttelijät lämmittelivät ja avasivat äänensä yhdessä. Kuva: Meeri Kivikallio
Ennen musikaalin harjoittelua näyttelijät lämmittelivät ja avasivat äänensä yhdessä. Kuva: Meeri Kivikallio

KOSKI. Kosken Nuortentuvalla käy kova kuhina. Kahdeksantoista nuorta näyttelijää ohjaajineen saavat aikaan paljon ääntä. Lasten ja nuorten teatteri Konstit on täpinöissään, sillä musikaalin ”Maailma on sun” ensi-ilta alkaa olla lähellä.

Maailma on sun -lukiomusikaalin näyttelijäkaartista löytyy niin uusia kasvoja kuin jo kokeneita konkareita. Kysymykseen siitä, sijoittuuko lukiomusikaali Kosken lukioon, vastaus on yksimielisesti ei. Yhteisiä piirteitä ylipäätänsä Suomen lukiomaailman ja musikaalin väliltä ei juurikaan löydy.

–Tämä on vähän sellainen High School Musical -tyylinen juttu, näytelmässä esiintyvä Vilma Koskela kertoo.

Juonesta nuoret näyttelijät paljastavat sen verran, että Nikkilän näyttelemä Alex saapuu uutena lukioon ja iskee silmänsä samaa koulua käyvään tyttöön. Musikaali sisältää ihastuksen aiheuttamia ihmissuhdekoukeroita.

 

Ensi-ilta Kosken Nuortentuvalla perjantaina 17.10 klo 18. Muut esitykset sunnuntaina 19.10. klo 18, torstaina 23.10. klo 18, lauantaina 25.10. klo 13 ja klo 18, sunnuntaina 26.10. klo 13, keskiviikkona 29.10. klo 18 ja torstaina 30.10. klo 18.

Lue lisää 17.10.2014 lehdestä