Liedon ja Tarvasjoen kuntaliitos muuttaa osoitteita

0
Kuntaliitos vaikuttaa teiden nimiin Tarvasjoella. Kirkkotiestä halutaan tehdä Tarvasjoen Kirkkotie.
Kuntaliitos vaikuttaa teiden nimiin Tarvasjoella. Kirkkotiestä halutaan tehdä Tarvasjoen Kirkkotie.
Kuntaliitos vaikuttaa teiden nimiin Tarvasjoella. Kirkkotiestä halutaan tehdä Tarvasjoen Kirkkotie.

TARVASJOKI, LIETO. Kuntaliitos muuttaa joitain teiden nimiä Liedossa ja Tarvasjoella, koska yhdessä kunnassa ei voi olla kahta samannimistä tietä. Yhdistymishallitus käsittelee maanantaina esitystä, jonka mukaan Liedossa muuttuisi seitsemän tien nimi ja Tarvasjoella kolmentoista.

Tarvasjoella esimerkiksi Kirkkotiestä haluttaisiin tehdä Tarvasjoen Kirkkotie ja Puistolantiestä Vanhasillantie. Kunnat ovat valmistelleet vuodenvaihteessa voimaan tulevat muutokset yhteistyössä väestörekisterikeskuksen kanssa.

Pääperiaatteena on, että muutokset aiheuttaisivat mahdollisimman vähän haittaa: samannimisten teiden kohdalla muutetaan yleensä sen tien nimi, jonka varrella on vähemmän kiinteistöjä. Kunta maksaa uudet tienviitat ja hoitaa ne paikalleen. Kunta myös toimittaa uudet osoitenumerokilvet niille kiinteistöille, joiden osoitenumero muuttuu.

Kunta toimittaa uudet osoitetiedot väestörekisterikeskukseen, postiin ja maanmittauslaitokselle.

Lue lisää 3.10.2014 lehdestä