Kymmenen kärähti huumeiden käytöstä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Yksi kannabiksen käyttäjä kärähti Kyrössä poliisin tehostetussa huumausainevalvonnassa. Loput yhdeksän huumausaineen käyttörikosta kirjattiin Loimaalta. Ratsia tehtiin Loimaalla, Kyrössä ja Riihikoskella tiistain ja keskiviikon aikana.

Ylikonstaapeli Marita Uotilan mukaan suurin osa käyttörikoksista koski kannabista, mutta joukossa oli myös lääkkeiden väärinkäyttäjiä. Muutama käyttäjä oli alaikäinen ja joukossa oli Uotilan mukaan myös ensikertalaisia. Lisäksi poliisi löysi kolme kannabisviljelmää asunnoista Loimaan keskustasta.

Käyttörikoksia kirjattiin satunnaisella katuvalvonnalla. Asunnoista poliisi oli saanut vihjeen. Loimaan poliisin apuna oli kenttävalvontaryhmä Turusta. Uotilan mukaan tehostettua huumausainevalvontaa tehdään muutaman kerran vuodessa. Ratsian tulokset eivät Uotilan mukaan olleet tavallisesta poikkeavia.