Pöytyän Yrittäjät palkitsi MV-Tuotteet, Yläneen Yrittäjät monialayrittäjä Juha Lehtosen

0
MV-Tuotteet Oy:n toimitusjohtaja Keijo Virtanen on perinyt isältään innostuksen yrittäjyyteen. Juha Lehtosen yrittäjätaival alkoi virallisesti 20 vuotta sitten, kun yritys merkittiin kaupparekisteriin. Kuvat: Heidi Pelander ja Jorma Kaarto
MV-Tuotteet Oy:n toimitusjohtaja Keijo Virtanen on perinyt isältään innostuksen yrittäjyyteen. Juha Lehtosen yrittäjätaival alkoi virallisesti 20 vuotta sitten, kun yritys merkittiin kaupparekisteriin. Kuvat: Heidi Pelander ja Jorma Kaarto
MV-Tuotteet Oy:n toimitusjohtaja Keijo Virtanen on perinyt isältään innostuksen yrittäjyyteen. Juha Lehtosen yrittäjätaival alkoi virallisesti 20 vuotta sitten, kun yritys merkittiin kaupparekisteriin. Kuvat: Heidi Pelander ja Jorma Kaarto

AURANMAA. Tämän vuoden kuntakohtaiset yrittäjäpalkinnot on jaettu. Auran Yrittäjät palkitsi maanrakennuskoneiden varaosia myyvän ja korjaavan Auraosan, Marttilan Yrittäjät Louhintaliike Heimo Portaala Oy:n,  Pöytyän Yrittäjät MV-Tuotteet, Yläneen Yrittäjät Tmi Juha Lehtosen ja Tarvasjoen Yrittäjät Tarvaspinnoitteen.

Monialayrittäjä Juha Lehtosen mielestä on eduksi, jos pienessä kunnassa operoiva yritys pystyy tarjoamaan monipuolista palvelua. Lehtosen leipälajeja ovat kunnallistekniikan rakentaminen, kaivinkone- ja metsänparannustyöt sekä puiden lähikuljetus. Lisäksi hän pyörittää Yläneen jäteasemaa ja sen toimintaan liittyviä kuljetuksia. Jäteaseman toinen yrittäjä on Ari Markkula.

Myös kyröläisen metallialan alihankintakonepaja MV-Tuotteet Oy:n toimitusjohtaja Keijo Virtanen katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Taantumasta huolimatta tilauksia on ollut. Loppuvuodeksi tahti rauhoittuu hieman, mutta mitään paniikkia ei Virtasen mukaan ole.

–Ensi vuoden ennusteet näyttävät siltä, että päästään ihan mukavasti jatkamaan.

 

Auranmaan Viikkolehti esittelee Palkittu yrittäjä -juttusarjassa Auranmaan kuntakohtaisten yrittäjäpalkintojen saajat. Juttu MV-Tuotteista ilmestyi 14.10. ja juttu Juha Lehtosesta 17.10. Viikkolehdessä.  Juttu Auraosasta julkaistaan tiistain 21.10. Viikkolehdessä. Loput osat ilmestyvät lähiviikkoina.