Ruohot ajetaan suhdanteista riippumatta

0
Vesa Kallio on toiminut 30 vuotta yrittäjänä. Nyt Kallion löytää uudesta Teolisuustien kiinteistöstä.
Vesa Kallio on toiminut 30 vuotta yrittäjänä. Nyt Kallion löytää uudesta Teolisuustien kiinteistöstä.
Vesa Kallio on toiminut 30 vuotta yrittäjänä. Nyt Kallion löytää uudesta Teolisuustien kiinteistöstä.

MARTTILA. Kymppitien ja Marttilantien risteyksen tuntumassa sijaitsevilla oransseilla halleilla kävi keskiviikkona kuhina. Vietettiin Marttilan Pyörä- ja Koneliikkeen uusien tilojen avajaisia. Samassa kiinteistössä sijaitsee myös TakkaCenterin tehtaanmyymälä.

Marttilan Pyörä- ja Koneliikkeen yrittäjälle Vesa Kalliolle tuli muuton kunniaksi täyteen 30 vuotta yrittäjyyttä. Liike sijaitsi 26 vuotta Prunkilassa ja sen jälkeen neljä vuotta Salontien ja Kymppitien risteyksessä.

Kallion rakennuttamat hallit ovat kirkkaan oransseja. Väri on kuulemma herättänyt huomiota. Maalit hän joutui kuitenkin maksamaan ihan itse, vaikka väri onkin lähellä Kallion edustaman pienkonemerkin väriä.

Kallio uskoo, että liiketoimintaa kehittämällä menestyä voi myös matalasuhdanteen aikana.

–Ruohoa ei jätetä ajamatta matalasuhdanteessakaan. Metsäkin pitää hoitaa suhdanteista riippumatta, jos haluaa saada tuloa. Myös pyöräkauppa on aika tasaista.

Lue lisää 3.10.2014 lehdestä