Tarvashovista päätetään budjettineuvotteluissa

0

TARVASJOKI, LIETO. Tarvashovin kohtaloon ei saatu lisävalaistusta maanantaina, kun Uuden Liedon hallituksen jäsenet tutustuivat rakennuksen historiaan, nykytilanteeseen ja remonttisuunnitelmiin kokouksensa yhteydessä. Kunnanjohtaja Esko Poikelan mukaan asiaan palataan syksyn budjettineuvotteluissa.

Budjettineuvotteluissa päätetään siitä, takaako Lieto Tarvashovin kunnostukseen tarvittavan 800 000 euron lainan. Suunniteltu korjauslaina kattaisi kuudelle vuodelle jaksotetut korjaustoimet.

Liedon päättäjien ratkaistavaksi tulee myös vuosiavustusten suuruus. Tarvasjoen kunta on maksanut Tarvashoville vuosiavustusta korvauksena muun muassa siitä, että liikuntasali ja uimahalli ovat koulun käytössä. Tänä vuonna avustus on 96 000 euroa. Tarvashovin hallitus esittää vuosiavustuksiin tuntuvia korotuksia, jotta yhtiö saisi korjauslainan maksettua.

Lue kunnanjohtaja Esko Poikelan kommentit asiaan perjantain Viikkolehdestä!