Aito Auranmaa auttaa löytämään yritykset

0
Aidon Auranmaan palvelut löytyvät nyt entistä helpommin netistä, iloitsevat elinkeinoasiantuntijat Lassi Rosala ja Riikka Peippo.
Aidon Auranmaan palvelut löytyvät nyt entistä helpommin netistä, iloitsevat elinkeinoasiantuntijat Lassi Rosala ja Riikka Peippo.
Aidon Auranmaan palvelut löytyvät nyt entistä helpommin netistä, iloitsevat elinkeinoasiantuntijat Lassi Rosala ja Riikka Peippo.

AURANMAA. Aito Auranmaa -internetportaali on avautunut. Hakemistosta löytyy aloittain luokiteltuna 1370 auranmaalaista yritystä. Tiedot on haettu julkisista rekistereistä. Portaali kattaa Auran, Pöytyän, Oripään, Marttilan ja Kosken kunnat. Tarvasjoen ja Mellilän yritykset eivät ole mukana hakemistossa.

–Sivuston tarkoitus on tuoda esille auranmaalaisen yrittäjyyden runsautta ja monimuotoisuutta. Turha lähteä merta edemmäs kalaan, kun palveluita ja tuotteita voi ostaa Auranmaalta, sanoo elinkeinoasiantuntija Riikka Peippo Auranmaan Yrityspalveluista.

Portaalia on valmisteltu viime keväästä saakka. Osan työstä maksavat Auranmaan Yrityspalveluissa mukana olevat kunnat. Lisäksi portaalin tekemiseen on saatu 40 000 euroa hankerahaa EU:lta. Hankeraha loppuu vuodenvaihteessa.

–Hankerahasta noin 13 000 euroa on käytetty sivustoon. Elinvoimaa Auranmaalle -hankkeella on myös rakennettu Auranmaalle uusi yritys- ja elinkeinopalvelujen toimintamalli ja koottu yrityspalveluja tukevaa asiantuntijaverkostoa, Riikka Peippo sanoo.

Portaalin ulkoasun on suunnitellut riihikoskelainen mainostoimisto Leiskaamo.

Aito Auranmaa -portaali löytyy osoitteesta aitoauranmaa.fi.

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä