Koskella pistetään improvisointikyvyt koetukselle

0
Tulevan lauantain Improtus-illan järjestämisessä ovat olleet mukana muun muassa Elina Vainio, Patrik Jansson ja Henna Virtanen. Kuva: Juha Lahti
Tulevan lauantain Improtus-illan järjestämisessä ovat olleet mukana muun muassa Elina Vainio, Patrik Jansson ja Henna Virtanen. Kuva: Juha Lahti
Tulevan lauantain Improtus-illan järjestämisessä ovat olleet mukana muun muassa Elina Vainio, Patrik Jansson ja Henna Virtanen. Kuva: Juha Lahti

KOSKI. Kosken Nuorisoseura on ideoinut lauantaiksi hulvattoman tapahtuman. Kyseessä on leikkimielinen Improtus-kisailu, joka laittaa osallistujiensa improvisaatiokyvyn ja kekseliäisyyden koetukselle. Siinä osallistujajoukkueille annetaan esitettäväksi kohtauksia ja tehtäviä, joita he eivät siis etukäteen tiedä. Tuomaristo sitten arvostelee suoritukset.

–Kutsuimme mukaan ympäristökunnista harrastajateattereita ja nuorisoseuroja. Kosken lisäksi mukana ovat ryhmät Marttilasta, Tarvasjoelta, Ypäjältä, Paimiosta ja Loimaalta. Mitään hurjaa rekrytointia ei tarvinnut harrastaa, vaan kaikki joukkueet lähtivät ihan innolla mukaan, kertoo yksi Improtuksen puuhanaisista, Henrika Ojala.

Jokainen joukkue tuo mukanaan myös yhden tuomarin, ja näin on saatu aikaan tasapuolinen tuomaristo. Tosin illan aikana tullaan näkemään myös esityksiä, joita ei tuomaroida, ja joukkueiden kokoonpanotkin saattavat silloin vähän muuttua.

Improtus Kosken Nuortentuvalla lauantaina 22.11. klo 19. Esitys on K-15.

 

Lue lisää 18.11.2014 lehdestä